BRUISEND ONDERNEMEN

Wil jij meer omzet, minder kosten en meer winst?

Dan is de quickscan ‘Bruisend Ondernemen’ écht iets voor jou!

Herken jij dit?

Als ondernemer heb je een passie, een missie en een visie. Je wilt met je bedrijf succes, onafhankelijkheid en vrijheid ervaren. Je bent ambitieus en wilt zo effectief en efficiënt mogelijk werken. Een slim verdienmodel hebben zodat je de hoogst mogelijke omzet behaalt, scherp op je kosten zijn zodat er onderaan de streep nog een mooie winst overblijft. Dit klinkt jou niet vreemd in de oren, maar toch knaagt er iets…

Werk jij écht wel zo effectief en efficiënt mogelijk? Heb je écht een slim verdienmodel? Zou je meer omzet, minder kosten en meer winst willen maken? Zelf meer inzicht in je cijfers willen hebben zodat je precies weet hoe jouw bedrijf er dagelijks financieel voor staat? Dat je zelf inziet of je de belastingen kunt betalen en of je kunt investeren?

Of ben jij alleen maar bezig om alle ballen in de lucht te houden? Te druk om even stil te staan om te kijken waar het beter kan? Zodat je daarna meer geld, tijd en energie overhoudt?

Linda Kramer
pexels-photo-40120

In korte tijd jouw bedrijf financieel succesvoller door slimmer te werken en grip op cijfers te hebben!

Vraag nu de quickscan ‘Bruisend Ondernemen’ aan! Dit is speciaal voor ambitieuze ondernemers die hun bedrijf naar de next level willen tillen. In deze quickscan word je bedrijf gescand en wordt er onderzocht naar mogelijkheden om slimmer en efficiënter te werken én op welk gebied jouw bedrijf winstgevender kan worden.

In een korte periode worden de volgende vijf modules doorlopen na een gesprek met jou en een analyse van jouw jaarcijfers.

Stap 1: Eerste indruk scan

Wat is de eerste indruk van jouw klant op jouw bedrijf? Welke uitstraling heeft jouw website?

Maar ook de eerste indruk van jou en de manier waarop én hoe snel jij reageert op jouw klant... Heb jij het altijd druk? Dit alles heeft te maken met slim en productief werken. Werk jij écht wel zo effectief en efficiënt mogelijk? 

Stap 2: Omzetverhoging

Welk verdienmodel hanteer je? Kan dit slimmer? Hoe bepaal je jouw waarde? En hoe leg jij jouw prijs neer bij jouw klant?

Stap 3: Kostenverlaging

Welke kosten heb je? Kunnen je kosten verlaagd worden? Zijn er verspillingen? Hoe ga je met je administratie om, kan dit slimmer?

Stap 4: Actielijst

Een actielijst wordt opgesteld, waarin de mogelijkheden voor jou worden beschreven. Mogelijk wordt hier ook een winstgevende jaarkalender opgesteld waardoor je meer focus kunt aanbrengen in je bedrijf.

Stap 5: Uitvoering

Na jouw goedkeuring worden de acties uitgevoerd.

Het belangrijkste resultaat van de quickscan ‘Bruisend Ondernemen’ is dat jouw bedrijf financieel succesvoller wordt!

  • Focus

  • Orde, structuur en rust

  • Omzetverhoging

  • Kostenverlaging

  • Meer winst!

Wil jij weten of deze quickscan iets voor jou is?

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

"ALLEEN ACTIE LEIDT TOT RESULTAAT!’"

Scroll naar top